Nyheter

Obesegrade supertalangen Muhammad Mokaev har ett galet förslag för Brandon Royval: "Kan erbjuda..."

Publicerat 20 april, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Muhammad MOkaev Brandon Royval (1)

I helgen kunde den topprankade flugviktaren Brandon Royval leverera en fin TKO-seger som kan ha säkrat en titelchans, men den obesegrade supertalangen Muhammad Mokaev är villig att erbjuda något annat.

Fjärderankade Royval har ingen anledning att ta en match mot Mokaev, som sitter på toflteplats i rankingen, men fick nyss en anledning: pengar. 

Mokaev är redo att erbjuda Royval hela sin lön för en match på UFC 294 i Abu Dhabi den 21 oktober. 

– Jag vill möta Brandon Royval i Abu Dhabi, skrev Mokaev på Twitter. Jag tror att du inte kommer acceptera men jag kan erbjuda min lön 393,000 kronor om du accepterar! Nu kör vi!

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Två av divisionens bästa 

Oavsett vad Royval har för anspråk på titeln så kommer den regerande mästaren Brandon Moreno försvara titeln mot Alexandre Pantoja i juli. 

Trots skillnaden i rankingen är både Mokaev och Royval utan tvekan framtida titelutmanare. 

Mokaev är flerfaldig världs- och europamästare i amatör-MMA med ett imponerande 22-0 matchfacit. Han är fortsatt obesegrad med 9-0 som proffs och har fyra raka segrar i UFC.

Royvals enda förluster i UFC är mot den regerande flugviktsmästaren och nästa titelutmanare. Han har en vild, oberäknelig stil och sitter för tillfället på en tre matcher lång vinstsvit – två via avslut i den första ronden. 

Läs mer

Vill du se Muhammad Mokaev möta Brandon Royval? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.