Nyheter

Norsk uppgörelse klar för AFN 3: Zelim Zubairaev vs Henrik Lie

Publicerat 5 september, 2023

By Sofia Gembel

Foto: Emin Sener & Tommys Verden

Det var inte ens två veckor sedan som Allstars Fight Night 2 ägde rum, och om drygt tre veckor är det dags att öppna upp dörrarna till Allstars Fight Night 3! 

Galans andra match har nu offentliggjorts och här ser vi inga mindre än Zelim Zubairaev ställas mot den norske fightern Henrik Lie!

Zubairaev som är född i Tjetjenien, är baserad på Frontline i Olso men tränar regelbundet på Allstars. 

Han gjorde sin proffsdebut på CFC Malta 6, där han mötte motståndaren Andrea Marazzo. Här vann Zubairaev sin proffsdebut via KO i andra ronden. Detta var 2019, så det är några år sedan vi såg han ta plats i oktagonen. Men den 30e september är det dags igen!

Den norska motståndaren Lie tränar på Vallhall gym och har ett matchfacit på 2-4-0. Vi har tidigare sett honom i buren på galor som Zone Pro League, Almighty Fighting Championship och Bulldog Fight Night.

Lie kommer från hans senaste match på Zone Pro League 4 där han mötte Robin Enontekiö och förlorade matchen via submission (rear naked choke) i första ronden.

Innan dess har han vunnit via stående guillotine choke mot Addis Saljevic och rear naked choke mot Daniel Bergström, båda gångerna i första ronden. 

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

Allstars Fight Night 3: Tillfälligt matchkort

  • A-klass: Fabian Misk vs. Emil Näsman
  • Zelim Zubairaev vs. Henrik Lie

Läs mer

Hur tror du det här mötet slutar?


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.