Nyheter

Freddy "Krueger" om framtidsplanerna: "De ser farliga ut!"

december 7, 2023

 

By Sebastian Vendel-Martinez

När Viracci Sports Management (VSM) startades upp var det mer eller mindre ne tidsfråga innan den Thailandbaserade svenske stjärnan Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez skrev på. 

Relationen mellan den svenske thaiboxningsmästaren Castro och VSM:s grundare Andres Viracca har varit stark och den ömsesidiga respekten har varit påtaglig. 

Castro berättar att det var just den redan starka relationen och tilliten som fick honom att skriva på för VSM. 

– Jag har alltid letat efter någon typ av manager som kan hjälpa mig med allt shit som vi fighters behöver tänka på allt från matcher, sponsringar och så vidare men har aldrig riktigt lyckats, berättar Castro för Maximum Sports. De flesta är ute efter att utnyttja en för sitt eget bästa bara. Sedan så har de ingen riktig relation till sina fighters heller. Så det som fick mig att gå med Viracci Sports var den grymma relation vi har till varandra, tack vare den relationen vi har skapat kan jag verkligen be om all stöd, hjälp, rådgivning du kan tänka dig utan att jag ska känna mig dålig eller utnyttjad.

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach’

Om första sponsringen: ”Var jättestort för mig”

Sedan sin flytt till Pattaya, Thailand förra året har Castro hittat ett nytt hem under stjärntränaren Chris Foster på Venum Training Center. 

Att kunna helhjärtat satsa på träning och fighting är en dröm som för många fighters är svår att uppnå tidigt i karriären. Att Viracca och Käftsmällspodden sponsrade Castro tidigt i karriären var något som var avgörande för ”Freddy Krueger”. 

– Viracca och jag har haft en nära relation sedan början av min proffskarriär, han var den som såg till att jag blev sponsrad av Käftsmällspodden, vilket var jättestort för mig, för det vart min första riktiga sponsor, samtidigt som den tiden var svår för mig då jag hade kommit från en två års avstängning och de flesta inte ville inte samarbeta med mig.

Nu med ett management som inte bara vill Castros bästa men som även har en nära relation till fightern i fråga så finns nu alla rätta förutsättningar för framgång. 

Under det senaste åren har Castro tävlat flitigt i Thailand med ett matchfacit på 3-2 sedan han flyttat ifrån Sverige. Bland annat så har Castro slagit den japanske supertalangen Yuto Numponthep!

Nederlagen har skett mot erfarna toppfighters och även i motgång har Castro blivit en lokal favorit i Thailand. 

– Jag säger bara Stay tuned! Vi har gått igenom nästkommande års planer och de ser riktigt farliga ut!

Hittills har Castro briljerat på många sätt och med den uppbackningen han har nu lär denna stigande stjärna lysa ännu starkare. 

Läs mer

Hur ser du på framtiden för Freddy ”Krueger” Castro Gonzalez? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.