Connect with us

Exklusivt

Dana White talar ut – efter att ha örfilat sin fru offentligt

Publicerat


Nyheter

Dana White talar ut – efter att ha örfilat sin fru offentligt

Publicerat 3 januari, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

UFC:s vd Dana White har nu tvingats tala ut offentligt om ett uppmärksammat bråk med sin fru som slutade i fysiskt våld från bägge sidor.

Det var under en nyårsfest i Mexiko som White tillsammans med sin fru Anne White firade tillsammans. I en video som släppts av TMZ kan de båda ses hamna i en hetsig diskussion.

När Anne sedan försöker lämna platsen tar White tag i henne, varpå hon örfilar sin make. White håller sedan fast henne och slår tillbaka två gånger.

Se videon nedan.

Läs mer

Dana White och hans fru: ”Oroliga för våra barn”

I en intervju med TMZ berättade White om den skamliga händelsen. Han förklarar att det var för mycket alkohol inblandat i situationen men att han och hans fru nu är sams och fokuserar på de tre barn de har tillsammans. 

– Jag är i Cabo i Mexiko för semester med min familj och min fru, berättade Dana White. Jag var ute med familjen på nyårsafton och tyvärr var det vad som hände. Jag är en av de killarna… Och ni har hört mig säga detta i flera år: det finns aldrig aldrig en ursäkt för en man att slå en kvinna. Och nu sitter jag här på TMZ och pratar om det. Min fru och jag har varit gifta i nästan 30 år. Vi har känt varandra sedan vi var nästan 12 år gamla. Vi har uppenbarligen varit med om massa skit tillsammans och vi har tre barn, och det här är en av de situationer som är hemska.

– Jag skäms, men det är också en av de situationer där vi är mer oroliga för våra barn. Vi har tre barn och sedan videon dök upp har vi självklart visat barnen den här videon, fortsatte UFC-chefen Dana White. Vi är mer fokuserade på vår familj just nu. Folk kommer att ha sina åsikter om detta. De flesta av deras åsikter kommer att vara rätt – särskilt i mitt fall. Man slår aldrig en kvinna. Min fru och jag älskar varandra. Vi har varit tillsammans väldigt länge. Vi har känt varandra sedan vi var väldigt små och det här är en beklaglig situation.

Anne White har också talat ut om händelsen och menar på att de talat ut om allt med familjen.

– Dessvärre hade båda druckit för mycket på nyårsafton och saker gick överstyr. Vi har talat igenom detta som en familj och bett om ursäkt till varandra. 

Hur ser du på Dana White efter denna händelsen? 

ANNONS

Fler Nyheter