Nyheter

Publikfavoriten gör proffsdebut på FCR 13: "Stödet går inte att beskriva!"

Publicerat 13 juni, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

”Tillsammans förändrar vi hela den svenska MMA scenen!”

Foto: Stev Bonhage, Andres Viracca
Nabbe Malki FCR 13. Foto_ Stev Bonhage_ FCR MMA, Andres Ciracca_ Papi Chulo Pictures

I helgen blev det klart att Fight Club Rush (FCR) 13 kommer att gå av stapeln på Solnahallen i Stockholm. Kort därefter har även den populära stockholmaren Nabbe Malki (0-0) annonserat att han gör sin proffsdebut på FCR 13!

Malki meddelade nyheten via sociala medier.

– Det gläder mig att kunna meddela att [FCR & UFC Fight Pass] kommer till Stockholm (Solna-hallen) den 27:e augusti, skrev Självklart ska Malki göra sin proffsdebut på denna gala. Så fort biljetterna släpps kommer jag att bli tilldelad en helt egen sektion / läktare som kommer vara kopplat till en ”special länk” som jag omedelbart kommer att dela med mig av när dagen är kommen (cirka 2 veckor). Min senaste match lyckades vi bli över 600 personer som dök upp i Solna-hallen (då var det amatör-MMA). Denna gång gäller det min proffsdebut och självklart ser jag fram emot att vi blir fler denna gång. Stödet från er går inte att beskriva med ord hur mycket det betyder för mig, tillsammans förändrar vi hela den svenska MMA scenen! Vi ses i slutet av augusti.

Mer UFC, MMA & svensk kampsport: 

Imponerande A-klassegrar

Trots att han endast tävlat inom A-klass-MMA har Malki byggt upp en stor följarskara av fans. 

Han har besegrat fighters som Christian Stigenberg, Taylan Isik och  Addis Saljevic. Han hann även vinna en A-klasstitel i AK Fighting Championship efter att besegrat Ahouzi Kouamé via delat domslut.

Vem vill du se Nabbe Malki möta i proffsdebuten på FCR 13?

Annons

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.