Nyheter

Titelmatch och publikfavoriter klara för Fight Club Rush 18!

Publicerat 5 oktober, 2023

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stefan Romare, Tomasz Piwinski

Nästa månad den 25 november är det dags för Fight Club Rush (FCR) 18 och en match samt två fighters blev precis klara för eventet!

På FCR 17 kröntes Jonny Touma (5-2) som mästare då han var invägd och redo att tävla, men motståndaren Renato Vidovic (4-1) missade vikten och godkändes sedan inte för tävling då han inte hade ett giltigt tävlingskort. 

Nu kommer Touma istället göra sitt första titelförsvar mot Vidovic i ett möte mellan två av de högst rankade flugviktarna i norden. Touma har segrar över fighters som Zoran Milic och Safi Husseini medan Vidovic äntrar med fyra raka segrar i ryggen, senast över Binh Son Le

Läs mer: Här streamar du Bellator MMA i Sverige – helt gratis

”Spanske matadoren” är tillbaka 

Dessutom har två fighters blivit klara för eventet. 

Den spanske FCR-bantamviktaren Hecher Sosa (6-1) är tillbaka och redo för sin fjärde match i organisationen. Spanjoren äntrar matchen med tre raka segrar i ryggen, varav två i FCR. 

Utöver det har även den explosive strikern Ebrima Faal (1-2) redo för sin tredje match i organisationen. Faal kommer senast från en sensationell knockoutvinst över Nabbe Malki på FCR 16. 

Fight Club Rush 18: Tillfälligt matchkort

  • Titelmatch i flugvikt: (c) Jonny Touma vs Renato Vidovic
  • Bantamvikt: Hecher Sosa vs TBA
  • Mellanvikt: Ebrima Faal vs TBA

Läs mer

Vilka andra fighters vill du se på Fight Club Rush 18? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.