Connect with us

Svensk MMA

Allstarsfightern och svenska kickboxningsmästaren klar för ny match!

Publicerat


Nyheter

Allstarsfightern och svenska kickboxningsmästaren klar för ny match!

Publicerat 6 juli, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Chans för två svenska segrar i Miami

Det är onekligen en bra tid för svensk MMA då allt fler svenska fighters bokas för match både inhemskt och utomlands! Nyligen blev det klart att svenska Camila Rivarola (4-3-1) bokats för match på Combate Global i Miami, Florida den tolfte augusti. 

Rivarola kommer att ställas mot Frankrikes Claire Lopez (6-4).

Det är samma gala som Rivarolas lagkamrat Josefine ”Thunder”  Knutsson går match, vilket Maximum Sports exklusivt rapporterade om igår

Läs mer

Tvåfaldig svensk kickboxningsmästare

Rivarola har rötter i Uruguay och tränar till vardags på Allstars Training Center i Stockholm med Knutsson och många andra europeiska toppfighters. 

Rivarola var tvåfaldig svensk mästare i kickboxning innan hon tog klivet till MMA. Inom A-klass-MMA har Rivarola besegrat Malin Hermansson och Anna Astvik med flera. 

Som proffsfighter har Rivarola redan haft stora möjligheter som exempelvis ett möte med Dani McCormak i Bellator, svenskan förlorade dock via domslut. 

För tillfället kommer Rivarola från vinster i två utav sina tre senaste matcher. Efter att ha förlorat ett jämnt, delat domslut mot Caroline Gallardo i sin debut i Combate Global har Rivarola återvänt till vinstkolumnen med en poängseger över Stephanie Frausto

Fransyskan Lopez har mött flera gemensamma motståndare till Rivarola. Hon har också förlorat mot McCormack i Bellator och har också besegrat Astvik. 

Lopez har ett matchfacit på 2-1 i Combate Global och kommer senast från en TKO-förlust mot Yazmin Jauregui.

Vem vinner: Camila Rivarola eller Claire Lopez? 

Annons

Fler Nyheter