Connect with us

Exklusivt

Lina Länsberg & Pannie Kianzad talar ut efter kriget

Publicerat


Nyheter

Lina Länsberg & Pannie Kianzad talar ut: ”Älskar blodet!”

Publicerat 18 april, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Efter deras minnesvärda treronderskrig har både Lina Länsberg och Pannie Kianzad talat ut om deras återseende.

Det var en stor helg för returmatcher inom MMA. I Bellator gjorde Patricio Pitbull och AJ McKee upp för andra gången – återigen om titeln. I UFC möttes welterviktarna Vicente Luque och Belal Muhammad än en gång men det fanns även ett svenskt återseende på gamma gala.

Skåningarna Lina Länsberg och Pannie Kianzad möttes igen efter nästan tio år sedan deras första match. Det blev tre blodiga och underhållande ronder där Kianzad tog sig segrande ur returmötet via enhälligt domslut.

Trots en tidigare rivalitet fanns det enbart kärlek och respekt mellan damerna efter returmatchen – något som genomsyrar deras uttalanden efteråt.

Kianzad talade nyligen ut om matchen via sociala medier.

– Tio år i görningen, skrev Kianzad på Instagram. Man ser fighters komma och gå under åren men det coolaste med allt detta är att jag och Lina Länsberg stannade och kämpade alla dessa år. Man vinner några och förlorar några men det blir inte mer äkta än detta.

– Jag vill tacka mitt team, lagkamrater, coacher, familj och sponsorer för att ni stannat med mig dag in och dag ut.

– Tack till UFC, Dana White och Mick Maynard för ert förtroende.

Läs mer:

Länsberg: ”Jag älskar blodet!”

Kort efter att Kianzad publicerat sitt inlägg tog Länsberg till sociala medier för att tala ut om återkomsten.

– Det suger att förlora och inte prestera som du förväntar, skrev Länsberg på Instagram. Men jag älskade verkligen att vara tillbaka i oktagonen. Jag älskar blodet. Det gör jag verkligen. Stort tack till UFC och Mick Maynard som gör de blodiga krigen möjliga!

– Tack till mitt team Redline Training Center och Akira Corassani för att tid och energi ni gett mig. Jag älskar er! Stort grattis till Pannie Kianzad och som du sa… tio år, vem mer har gjort det?

För Kianzad innebar segern en återkomst till vinstkolumnen efter att ha förlorat en jämn match mot den tidigare titelutmanaren Raquel Pennington.

Länsberg faller dock in i en förlustsvit med två raka nederlag men såg bra ut mot Kianzad och kan säkerligen återhämta sig från helgens motgång.

Vem borde Pannie Kianzad och Lina Länsberg möta härnäst?

Annons

Fler Nyheter