Nyheter

Raymond Johansson tillbaka för ny match - möter finske fenomenet Waltteri Häkkinen!

december 27, 2023

 

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Patrik Persson

Den 24 februari är det dags för Fight Club Rush (FCR) 19, som äger rum på Quality Hotell Solna i Stockholm. Nu har nästa match officiellt annonserats och det blir ännu ett möte mellan Sverige och Finland när Raymond ”Romani” Johansson (2-1) ställs mot Waltteri ”Da Vinci” Häkkinen (3-0)! 

Johansson blev känd för många i SVT-dokumentärserien Raymonds Dröm och gjorde sedan proffsdebut på FCR 13 förra sommaren. Johansson ställdes mot topptalangen Djaba Murtazaliev i en match han förlorade på submission i den första ronden.

Sedan dess har Johansson äntrat vinstkolumnen med råge. ”Romani” har gått från klarhet till klarhet med två imponerande knockoutvinster, senast över finske Joona Hannula

Häkkinen är en av Finland’s mest lovande talanger i dagsläget. Sedan sin proffsdebut i mars i år har han radat upp två avslut mot tufft, svenskt motstånd. Först avslutade han ovannämnda Djaba Murtazaliev via TKO och följde upp genom att strypa ut Martin Corney i den allra första ronden. 

Läs mer: Lögner, svek och manipulering – anklagelser haglar över Stockholmscoach

Fight Club Rush 19: Tillfälligt matchkort

  • Weltervikt: Nabbe Malki vs. Mika Kallio
  • Fjädervikt: Wasi Adeshina vs. Luka Giorgadze 
  • Fjädervikt: Raymond Johansson vs. Waltteri Häkkinen

Läs mer

Vem vinner: Raymond Johansson eller Waltteri Häkkinen? 


Se till att kolla in vår engelskspråkiga systersida Frontkick.online och prenumerera på vår YouTubekanal för de bästa svenska kampsportsvideorna! 

ANNONS

Denna hemsidan använder cookies för att du ska få en bra upplevelse. Läs mer om vår integritetspolicy.