Connect with us

UFC

Brottningsstjärnan backar inte för Khamzat: ”Föddes för detta”

Publicerat

 

Nyheter

Brottningsstjärnan backar inte för Khamzat: ”Född för detta”

Publicerat 4 oktober, 2022

By Sebastian Vendel-Martinez

Foto: Stev Bonhage

Den mediterade brottningsmästaren Bo Nickal (3-0) bryr sig inte om att han är relativt ny inom MMA – han siktar mot att möta den svenske stjärnan Khamzat Chimaev (12-0).

Förra veckan radade Nickal upp sin tredje raka vinst via avslut samt andra raka i Dana Whites Contender Series (DWCS). Efter matchen tydliggjorde Nickal sin önskan om att möta Khamzat.

I ett nytt inlägg på Twitter fortsatte Nickal att jaga en framtida match mot succésvensken.

– Hallå jag inser att Khamzat är en av de bästa fighters i världen just nu och det är därför jag måste möta honom, skrev Nickal. Jag vill bli den bästa i världen det betyder att jag behöver möta de bästa i världen. Jag tycker detta är roligt! Jag föddes för detta.

Läs mer

Har redan UFC-debuten inbokad

Nickal är oerhört ung i sin karriär men har imponerat sedan sin proffsdebut i juni i år. Efter hans senaste seger mot Donovan Beard blev han tilldelad ett UFC-kontrakt.

Det dröjde inte länge förrän Nickals motståndare annonserades: Jamie Pickett (13-8). Hittills har Pickett ett matchfacit på 2-4 i UFC och kommer senast från en TKO-förlust mot Denis Tiuliulin.

Khamzats nästa match är inte officiellt annonserad, men ryktas ske i mellanviktsdivisionen efter att han missat vikten inför UFC 279.

Kommer Bo Nickal och Khamzat Chimaev mötas i UFC?

ANNONS

Fler Nyheter